Transport

De transportdiensten van T.T.A.S. bestaan uit twee hoofdactiviteiten.

Één hiervan is het vervoer voor vaste opdrachtgevers op trucking basis (dedicated transport). In deze tak van transport ligt de oorsprong van ons bedrijf. Onze chauffeurs en wagens zijn hierbij ondergebracht bij onze klanten, desgewenst inclusief aangepaste bedrijfskleuren en logo’s. Voor deze opdrachtgevers voorzien wij hierbij niet alleen in het afgesproken aantal dedicated eenheden, maar ook in een ‘flexibele schil’, zodat de capaciteit in pas loopt met de transportbehoefte van de opdrachtgever.

De andere activiteit van ons bedrijf is Full & Less Truck Load binnen de Benelux en noord Frankrijk. Binnen dit werkgebied zijn wij dagelijks met een 20-tal gevarieerde laadeenheden op de weg vertegenwoordigd. Hierdoor zijn wij in staat oplossingen te bieden voor bijna elke transportbehoefte.

Als specialisme verzorgen wij voor onze opdrachtgevers de complete (fris)drank distributie in de Benelux. Het bijzondere van deze activiteit is dat deze onderhevig is aan grote seizoensinvloeden.

Derhalve weten wij als geen ander inhoud te geven aan het begrip flexibiliteit.

Warehouse

In Lieshout beschikken we over ca. 1500 m2 stelling warehouse en ca. 1000 m2 conventionele opslag. Ten behoeve van laden, lossen en cross docking is ons warehouse met docks uitgerust. Een procedure voor ongediertebestrijding wordt zorgvuldig uitgevoerd, dit als onderdeel van onze Hygiënecode voor transport, opslag en distributie. Het warehouse is voorzien van vloeistof dichte vloeren en verwarming.