Historie

Teunissen Transport en Auto Service is door Wilfried Teunissen in 2002 opgericht. Met zijn roots in de (vracht)auto techniek was het zijn ambitie om transport en auto service te verenigen onder één noemer: T.T.A.S.

Sinds de oprichting heeft T.T.A.S. een gestage groei weten te realiseren. Tijdens deze groei heeft transport en logistiek de absolute boventoon gevoerd. Waar in het eerste jaar trucking de basis vormde van onze dienstverlening, vormt heden ten dage totale logistieke dienstverlening voor een groeiend aantal aansprekende en toonaangevende opdrachtgevers, de ruggengraat van onze onderneming.

Het onderdeel auto service is ook niet vergeten: zo wordt het onderhoud aan equipment grotendeels in eigen regie uitgevoerd.

Medewerkers

Het T.T.A.S. team geniet maximaal vertrouwen, waardoor zij verantwoordelijkheid krijgen en tonen. Zij voeren hun werkzaamheden uit in betrokken sfeer. Het bedrijf biedt plaats aan 40 werknemers aangevuld met betrokken subcontractors.

De medewerkers van T.T.A.S. blijven zich zoveel mogelijk bekwamen voor wat betreft ‘het nieuwe rijden’ en veranderende wet- en regelgeving door het volgen van nascholingscursussen. Sinds enkele jaren is T.T.A.S. ook erkend leerbedrijf. Leerlingen van chauffeursopleidingen zijn welkom bij het bedrijf en hen wordt de mogelijkheid geboden het vak te leren.

Equipment

Naast het eigen materieel wat bestaat 20 trucks (allen bemand zijn met Nederlandse chauffeurs en uitgerust met GPS), werken wij tevens met vaste subcontractors. Veelal zijn dit kleine transportbedrijven die 100% zijn ingeburgerd in ons dienstenprogramma.

Hierdoor zijn wij dagelijks met een 35-tal vrachwagencombinaties onderweg, en kunnen wij zeer flexibel zijn in de planning van uw en onze transportopdrachten.

Daarnaast wordt veel aandacht geschonken aan representatie, orde, netheid en klantgerichtheid. Onze chauffeurs en het materieel zijn immers niet alleen het visitekaartje van TTAS, maar ook van de klanten waarvoor wij werken!